Don’t look at no strangers, no don’t give them any looks.

Det blev fredag och jag och Moa åt libanesiskt och gick runt och frös på söder. Bestämde oss rätt snart för att promenera hem till henne och dricka te. Det gjorde vi. Och kvällen blev sen och han landade i Sverige och kom innanför dörren bara en stund efter mig. Vi åkte tidigt, efter bara fyra timmars sömn, nästa morgon till Västerås. På vägen plockade vi Nicklas och Helenas bil och ett för ändamålet väldigt nödvändigt släp. Kom fram till mötesplatsen där vi bytte ett gäng 500-lappar mot en chesterfieldsoffa och -fåtölj som vi lastade in i släpet. Och så race-ade vi hemåt igen. Nu står de nygamla möblerna i vårt vardagsrum och är så snygga och underbara.

Passade på att ta hem bordet jag betsat och bygga ihop det. Blev fånigt snyggt det också.

Åt ost och kex, drack rödvin och blev trötta. Somnade lite i soffan men ryckte upp oss och drog på oss Halloweenoutfits (jag som astronaut och han iklädd renässanskläder) och åkte in till stan. Trängdes med utklädda folk inne på klubben men stannade inte länge. Fyra timmars sömn natten innan och en dag fylld av fläng var tillräckligt för att vi skulle bli mer opepp än pepp. Så vi tog pendeltåget hemåt och somnade ovaggade.

Och söndag innebar fix och mys hemma, en sväng till Skärholmen (för inköp av fina kuddar, betongspik och ramar). Lagade varm choklad och såg på Harry Potter. Helt plötsligt blev klockan 21 och helgen är snart slut. Tråkigt vettja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*