Blandade äventyr och sånt

En helg med blandade äventyr. Till exempel fredagsmys med min favoritmänniska, fotojobb (byggde en provisorisk studio i lägenheten!), IKEA-sväng, skogsutflykt och hemmagjord pizza (hos oss) med familjen.
Idag blev det tidig föreläsning, IKEA-skruvande och tandläkarbesök. Fick minsann reda på att jag hade ”sekundär karies”. Det lät coolt men det var det inte. Kände mig som världens sämsta som alltså har ett litet hål i en tand. Sånt håller man väl inte på med som vuxen, eller? Blä. Men inget att sura för kanske, för det går ju att laga. Synd bara att min ekonomi blir lidande. I övrigt känner jag mig ofta jäkligt avslappnad efter att ha legat i tandläkarstolen en timme. Så himla bekvämt och skönt att ligga där och inte tänka. Bara vara och visserligen lida lite av diverse pill och fix som föregår i munnen, men ändå.

Nu ska jag gå och möta Johanna. Vi ska laga middag och hänga. Mys!

2 reaktioner på ”Blandade äventyr och sånt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*