Tentaonsdag

Idag är det minsann en såndär dag igen. En såndär dag då det minsann ska skrivas tenta. Det är ju inte så länge sedan sist tycker jag. Men hur som helst, all kunskap som skulle ha kunnat tryckas in i mitt huvud är nu intryckt där, och försöker jag hetsa in mer kommer något annat viktigt att sippra ut. Det är i alla fall vad jag intalar mig för att undvika sista-minuten-plugg. Är lite för lat för det tror jag.

Undviker alltså sista-minute-plugg och ägnar istället dagen i myskläder med bra public service-radio i öronen. Väntar på att frukosten (dagens höjdpunkt hittills) ska sjunka ner ordentligt i magen så att jag kan ta en löptur. I övrigt får dagen gärna flyta på så snabbt det bara går. Tentan skrivs halv tre vilket är på tok för sent om någon frågar mig. Då har man ju hunnit gå runt hela dagen och oroa sig och bli trött och seg och sånt. Det är ju klockan 08.00 min hjärna är redo för nya äventyr och utmaningar. Inte en halvtimme innan tre-fikat. Hmpf. Men: inget att göra åt. Efter tenta väntar tentaöl och livet efter tentan. Jag längtar.


Det här instagrammade jag imorse. Ägg är svaret på allt tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*