Tentadagens morgon

Det här skrev jag i torsdags förmiddag, precis innan den superdupermegasvåra tentan:

Det blev torsdag och tentadag och jag undrade hur månaden kunde gått så fort och hur jag lyckats undvika att plugga ända in i det sista. Hur jag hetspluggade de sista två dagarna och nu, på tentadagens morgon, känner mig tom och förvirrad. Trots det har jag bestämt mig för att göra mitt bästa och hålla tummarna för att jag har tur med vilka frågor som dyker upp. Nu längtar jag till om sisådär sex timmar när det hela är avklarat och jag sitter inträngd bland kurskamrater på en pub och dricker rödvin.

Sedan börjar livet efter tentan. Då är det så mycket som ska fixas, med lägenheten och med livet. Om bara ett par timmar är jag där. Heja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*