Idag för två månader sedan.

Idag för prick två månader sedan var en av de sista dagarna hos honom i München. Idag, för prick två månader sedan…

… sprang jag igenom ett skogsparti vid floden. Solen stod lågt och skickade sköra strålar in mellan träden och la ett glittrande sken över skogsstigen.

… såg jag en farbror stå utanför en kyrka och titta på ett par skor som stod placerade på trottoaren. Han tittade på skorna (som var finare än de han hade på fötterna) och sedan upp och omkring sig. Som om han ville ta reda på om skornas ägare tänkte dyka upp. Han hade nog gärna undersökt skostorleken, och förmodligen tagit med sig dem hem.

… gick jag igenom en stor och grön park. Där trädkronorna skapade ett lummigt tak någonstans däruppe och la   parken i skugga. Där fanns en enorm lekpark och jag fick en sådan innerlig lust att leka. Men se, det passar sig inte att som ensam vuxen börja leka bland små barn. Tyvärr.

… hade jag, i dåtidens skrivande stund och således alldeles nyss, druckit min sista kaffe på Starbucks. Det hade blivit en hel del häng där. Och nu hade en iskaffe utgjort en brainfreeze som hette duga och gjort mig nöjd på Starbucks för ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*