En finne och en vändning i livet

Här ligger jag med en stor finne i pannan och försöker tentaplugga. Det går inte så bra (förutom för finnen för den verkar frodas och ha det alldeles utmärkt trevligt mitt i ansiktet på mig).

Funderar på hur snabbt livet kan vända. Hur vi var så lyckliga över att den jobbiga perioden ifrån varandra var över, och så hux flux rycktes han ifrån mig igen. Sent i fredags fick vi reda på det och i eftermiddags kysstes vi hejdå igen, som vi gjort alldeles för ofta de senaste månaderna. Vi kysstes och sa ”vi ses snart” och så hoppade han på ett pendeltåg och ett Arlanda Express och ett flygplan. Och jag promenerade hem. Men. Nu är det inte så lång tid hoppas jag, och vi ses nästa gång redan på fredag, så vi ska nog överleva. Men ändå. Livet vänder och planer ändras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*