Det är fredag och idag kan ingenting gå fel

Påbörjar denna fredag på bästa tänkbara sätt. Tar på mig fleece och snabba skor, sätter Veronica Maggios nya album i öronen och tar en promenad i den kyliga höstmorgonen. Går där jag aldrig gått, passerar hus med stora fruktträd på tomten och kommer ner till en sjö. Fyller kroppen med frisk luft och sätter igång blodcirkulation, muskler och bra känslor. 

Hemma tar jag en dusch, klär på mig och lagar god frukost. Går hemifrån och solen skiner. På pendeltåget finns det gott om sittplatser och människor verkar lugna och jag ser i alla fall två personer som ler lite.

Det är fredag och det är en bra dag. Han landar i vår stad ikväll och jag ska äntligen få kyssa, krama och hålla om. Ska äntligen få skratta, prata och vara med honom ett par dagar.

Det är fredag och mitt nytvättade hår är fortfarande fuktigt. Jag kommer få en tokig frisyr, det känner jag på mig men det gör ingenting. Idag kan ingenting gå fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*