Bra fredagsstart

Börjar morgonen med att vakna utsövd. Tyvärr innebar detta att han hade försovit sig. Så det blev att snabbt göra sig iordning och ge sig ut genom dörren. Släppte av honom vid tåget och fortsatte sedan själv på en morgonpromenad. Med en trevlig podcast i öronen gick jag mig varm och pepp för dagen. Passerade en sten som någon målat så fint. Kanske den finaste sten jag sett.

På promenaden mötte jag en liten kille på cykel. Han stannade till under ett kastanjeträd och började plocka kastanjer. Böjde sig ner, fortfarande gränslande cykeln (som ramlade lite när han stannade), och började ivrigt plocka de små gyllenbruna, lena skatterna. Jag blev alldeles varm och nostalgisk, mindes hur 7-åriga jag och Denise på väg hem från skolan stannade till vid kastanjeträdet hos den där gamle farbrorn och plockade fickorna fulla.

Och så kom jag hem och duschade och lagade frukost (som inkluderade persimmon, min favoritfrukt som jag inte ätit på kanske ett år). Bra fredagsstart.

2 reaktioner på ”Bra fredagsstart”

  1. Underbart liv du lever! Fina tankar och reflektioner. I nuet. Intensivt och bejakande.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*