Skogsmys, en miljard räkor och en picknickfilt i skogsbrynet

Han kom hem i fredags. Vi låg insnärjda i varandras armar tills vi somnade och på lördag morgon åkte han på konferens och jag hem till mamma. Spenderade förmiddagen med henne i skogen. Njöt av syrerik luft och tyst skog. Letade svamp men det var bara mamma som hittade. Pratade igen oss på de veckor vi inte setts och åt lunch innan mamma var tvungen att kila. Jag stannade kvar ett slag och rensade igenom gamla saker. Slängde massor och njöt av känslan att göra mig av med sånt som inte gör någon nytta.

Åkte hem och mötte upp honom när hans konferens var över. Vi åt en miljard räkor till middag och skrattade och pratade och önskade att det inte skulle bli söndag eftermiddag.

Det blev söndag morgon. Vi gick till frisören och begav oss sedan iväg på en världsamysig cykelutflykt. Bredde ut vår picknickfilt i skogsbrynet, där solen försiktigt letade sig ner till oss, men ändå inte riktigt nådde. Och så låg vi där och filosoferade och pratade och åt god sallad och spelade yatsy. Och så småningom cyklade vi hem och solen sken som tusan och helt plötsligt blev det söndag eftermiddag och vi pussades hejdå och så klev han på tunnelbanan och tog med sig halva mig. Och nu ses vi inte på två veckor och det gör lite ont att det är så, men det finns inte mycket att göra åt och det kunde ju vara värre, och allt såntdär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*