Första dagen hemma

Sista morgonen i München vaknade vi med huvudena tätt ihop vid sängens fotända. Vi hade sovit åt fel håll, precis som den absolut första natten vi delade samma säng, för snart ett år sedan. Morgonen gick såklart för snabbt och helt plötsligt hade vi kyssts och kramats och utbytt töntiga kärleksförklaringar på flygplatsen och jag var tiotusen meter upp i luften och sedan på marken igen, fast hemma, i Stockholm.

Första dagen hemma vaknade jag halv sju. Vände mig om och skulle väcka honom när jag insåg att han inte var där. Så jag tittade på några avsnitt av Orange is the new black och gick till ICA när de öppnade. Påbörjade idag en period av LCHF (vegetarisk såklart) som jag sett fram emot ett tag nu men som jag av lite olika anledningar inte kunnat börja med förrän nu.

Och så har jag städat och organiserat skafferiet (och städskåpet och min garderob) och framkallat bilder och köpt kurslitteratur (och gråtit lite över hur dyrt det är) och tittat på ännu fler avsnitt av Orange is the new black. Snart ska jag bege mig på loppis. 2km sådan i Aspudden. Inser att jag är sent ute, eftersom den öppnade för mer än två timmar sedan, men jag orkar inte stressa idag.

Första dagen hemma känns okej. Lägenheten är underbar och saknad och det är helt plötsligt september. Det är alltså lite kyligt i luften, men det gör ingenting. Jag tar på mig saknade kläder jag drar fram ur garderoben och njuter av att luften är frisk och att det luktar lite höst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*