För om vi är menade för varandra hittar vi tillbaka

Det har hänt något i relationen mellan mig och kaffe. Vi har tagit en paus. I en vecka nu. Det var nog i samband med att jag blev sjuk, för då kunde jag inte få i mig kaffe, och efter ett par dagar försvann abstinensen och sedan har jag inte varit sugen. Försökte dricka i mitten på förra veckan men tyckte det var äckligt. Försökte även idag men behövde, liksom vid det tidigare försöket, hälla ut det flytande, svarta guldet i vasken. Jag undrar om det är något allvarligt. Undrar om vi kommer hitta tillbaka till varandra, eller om den här pausen gör att vi långsamt glider isär. Hur det än blir, så vet jag att vi alltid varit varandra trogna och gjort varandra gott. Att relationen varit något som gjort oss båda lyckliga. Därför tror jag också att det faktum att vi just nu har en paus inte är så farligt. För om vi är menade för varandra hittar vi tillbaka. Om inte, så är det så. Just nu mår vi bäst utan varandra. Jag har en liten affär med te så länge. 

2 reaktioner på ”För om vi är menade för varandra hittar vi tillbaka”

  1. Alltså jag förstår inte att det här händer. Vi har ju bara träffats en ynka gång när vår gemensamma vän skulle hämta sin tröja hos dig. Vi följer varandra på instagram och jag gillar precis VARJE bild ju. Tycker du är något av ett geni. Och ändå upptäcker jag först IDAG att du har en blogg. Glädjehopp här hemma vill jag lova. Du är så grym och jag är ett fan, hur obehagligt det än må låta. Finaste headern också!

  2. Pingback: Annicka Linnea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*