en heldag

Det känns lite oklart vad som hände med den här dagen. Den har passerat, ganska händelselös, och det underbara är att jag inte är stressad över att jag inte åstadkommit något. Fantastiskt.

Vaknade mellan Andrea och Fredrika imorse. Eftersom jag bor alldeles i närheten av gårdagskvällens festligheter blev det naturligt att jag erbjöd de båda sovplats, så att de skulle slippa åka en timme var genom Stockholm mitt i natten. Det är ju inte det goaste med en natt i Stockholm precis. Att ta sig hem alltså. Stökiga tunnelbanor och kräksiga fjortisar.

Vi bakismyste i sängen, med Orange is the new black och frulle, innan de mitt på dagen begav sig hemåt. Skulle sedan ha ägnat dagen åt studier men har inte ens lyft böckerna från sin prydliga plats på skrivbordet. De ligger där, och lär få göra det resten av kvällen. Jag unnar mig en ledig dag, hallelujah!

Jag har sett film istället för att plugga. Barnfilm passade mitt sinne idag och jag har avverkat både Tummelisa och Svanprinsessan. Och så har jag varit ute på en jätteskön löprunda och stått och kylt ner mig vid det öppna fönstret, alldeles när solen gick ner. Det var fint och skönt.

Så. Dagen passerade och jag är inte stressad över min lazyness. I själva verket känns det skönt. Jag tar en heldag, som han skulle ha sagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*