En ganska vanlig fredag

Det är en ganska vanlig dag. En fredag. Vaknar efter en natt med oförskämt god sömn. Tar på mig snabba kläder och tar en morgonpromenad. Lyssnar på Morgonpasset i P3 och fnissar glatt medan jag går raskt genom ghettot. Kommer hem, duschar, kokar ägg och te och tittar på Rederiet. Och sen pluggar jag. Läser och läser och granskar årsredovisning för grupparbetet.

Började känna mig trött och dålig till mods och av den anledningen la jag mig en bra stund på spikmattan. Det var på tok för länge sen insåg jag när jag riktigt kände hur blodcirkulationen tog fart och att spänningen i mitt huvud släppte. Underbart.

Och så ringde min saknade favoritkusin och berättade om isbjörnsutklädnader, provsmakning av dajmtårta och den allmänna ställningen i Umeå.

Ikväll ska det drickas vin och umgås. Och det är minsann klädkod kavaj så jag måste rota fram någon klänning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*