En bra dag

Kryper ner i sängen efter en lång dag. En dag med tidig föreläsning och sedan lunch med Andrea (ett räkberg på Ett litet café på Söder). Gled sedan över till ett möte hos en kund, som var effektivt och trevligt, och mötte sedan upp Thessi. Vi tog oss en lång, inspirerande och glad fika och som vanligt fylldes jag med energi och pepp efter vårt möte. Avslutade vår date med att svänga in på Åhlens och köpa en bok (jag plockade ur hyllan och hon bekräftade med: ”japp, det var den jag menade”). Boken, 4 timmars arbetsvecka: konsten att leva mer & jobba mindre av Timothy Ferriss, berörde ett ämne vi diskuterat och kändes som ett givet inköp denna eftermiddag. Vi får se när jag hinner läsa den bara. Mitt fokus på läsning just nu är ju naturligtvis kurslitteratur. Man kan ju inte vara plugghäst på låtsas. I’m all in.

Mötte sedan upp Andrea igen och åkte hem till mig. Jobbade med lite plugg och åt middag. När hon sedan hoppade på tunnelbanan trillade jag ner till ICA och hämtade ett paket (fotoförstoringar!). Blev arg och ledsen för att en del av mitt paket blivit skadat i transporten. Har skickat ett reklamationsmail till företaget och är inte så orolig. Tror det löser sig.

Har skype-at med honom och ägnat resten av kvällen åt ALF-jobb. Men nu har jag alltså lagt ner och krupit ner i sängen. Min hjärnaktivitet börjar närma sig noll och jag känner att det är dags att stänga ner för idag. En bra dag. Och en trött Annicka. Godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*