And you’re tired, have coffee, then you’re tired again

Det blev ny vecka. Jag pluggar och glider in på föreläsningar och tar anteckningar som en galning. Och så äter jag middag med mina bröder och min svägerska. Pratar om diverse gör-det-själv-saker och annat viktigt. Smakar hembryggt öl (men spottar ut eftersom jag kör lchf) och myser i Felix lägenhet.

Och så gör vi grupparbete i en mysig lägenhet i Sjöstan och vi diskuterar vilt och skrattar högt och alla dricker te (fast det hade passat att dricka kaffe) och det tycker jag om. Och jag får en viktig och bra nyhet från min mamma. Och jag städar lägenheten och lagar nässelsoppa och läser kurslitteratur och undviker att läsa kurslitteratur och går kvällspromenad och pratar med min favoritkusin som är 64 mil bort och med min pojkvän som är 130 mil bort och jag undrar varför de är så långt bort.

Och så skapar jag en ny spellista på Spotify och är så nöjd, så nöjd, över den. Och jag packar  en väska och spelar ett datorspel för första gången på flera år och imorgon beger jag mig, tillsammans med den packade väskan, först till Arlanda där jag planerar att krama och pussa sönder honom, och sedan norrut för ett par dagar i skogen. Ett par dagar i tystnaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*