Sista

Sista dagen i München. Jag började med att följa honom till tunnelbanan och sedan vika av på en löptur. Invigde den lilla midjeväskan jag köpte igår. Tyvärr är jag besviken. Såklart är den anpassad efter en Iphone och hålet där hörlurarna kan dras ut ur den lilla väskan är anpassat därefter. Min HTC fick plats, men hörslurssladden veks på ett riktigt dåligt sätt. Det var en sak. Men framför allt var det elastiska bandet runt midjan för långt och slappt. Måste sy det kortare. Visserligen inte en svår match, men alltid tråkigt att köpa något och sedan direkt behöva modifiera.

Hursomhelst. Sprang mig varm (det var riktigt höstkallt imorse) och glad och frukosthungrig. Efter dusch och frukost skype-ade jag med mamma. Mys!

Imorgon åker jag hem. Proppfull av blandade känslor. Det blir nog bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*