ostrukturerade semesteroutfits och gratis internet

Lägenheten med snedtak har inget Internet. Tydligen problem i området. Så jag klär mig i ostrukturerade semesteroutfits och utforskar stadens diverse Starbucks. Och så sitter jag och surplar på en cappuchino eller en  kopp Mint blend tea (dagens val). Surplar så länge jag kan, så att den ska räcka i timmar. Surplar och myser av gratis internet. Programmerar och lyssnar på musik eller tittar oengagerat på film (idag rullar Mio min mio på min dator).

Börjar inse att min tidsplan för mina sommarkurser inte riktigt håller. Att läsa 15 hp på tre veckor (plus göra massa annat) är inte riktigt hållbart. Har dragit ut på den första kursen lite för länge. Skulle kanske klara den andra kursen på tio dagar men det kommer nog medföra så mycket stress och panik i min lilla själ att jag tror att jag avstår. Jag kanske börjar titta på den. Men förmodligen gör jag inte det. Gör istället den första kursen så in i helvete ordentligt och myser av att vara ledig den sista tiden innan skolan faktiskt börjar på riktigt igen.


Såhär såg jag förövrigt ut imorse. Nektarinen (?) blev så snygg när jag skar den att jag var tvungen att dokumentera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*