Förstå hur saker och ting hänger samman

SItter med den fantastiska känslan man har när man tagit en lång och stekvarm dusch. Väntar på att håret ska torka och kamerabatteriet ladda. Sedan ska jag bege mig till stadens, enligt Google, bästa utsiktspunkt. Har gått runt i flera veckor här och funderat på hur jag ska komma upp i ett högt hus så att jag kan titta ner. I nya städer tycker jag om just det, att komma högt upp och titta ner, skapa en överblick och förstå hur saker och ting hänger samman. Och så är det något kittlande med att tiden går snabbare när man är högt upp.

Vi åkte högt upp i ett hus i San Fransisco:


Och i Köpenhamn:

I Taipei:

I London:

I Los Angeles, fast det var inte i ett högt hus, utan uppe vid The Griffith observatory:

Och jag ska inte ens börja tala om hur många gånger jag besökt Kaknästornet i Stockholm. En av mina abosluta favoritplatser i vår vackra huvudstad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*