En gul tröja, en getingattack, och inte så mycket mer.

Promenerade in till stan. Blev kallad super lady för att jag hade skjorta och kjol och förmodligen utstrålade något som någon tyckte det passade sig att kommentera med orden ”super” och ”lady”. Trots den mansgrisiga kommentaren kände jag mig nöjd. Solen sken. Och jag handlade en gul tröja från United colors of Benneton och en liten midjeväska för löpning (som jag letat, hurra!). Begav mig hemåt igen efter en stunds bokläsning och cappuchinonjutning på Starbucks. Insåg att jag inte fått tag i något nagellack, men jag var i behov av lunch och bestämde mig för att det var viktigare. Kom hem, lagade lunch och blev attackerad en en geting som flög in genom fönstret. När jag lurat ut getingen (och stängt fönstren) var allt frid och fröjd igen. Tittar på lite Lotta på bråkmakargatan innan jag beger mig ut igen senare. Tänkte få tag i det där nagellacket, och så småningom möta upp honom när han slutar jobba. Vi ska avnjuta sushidöden. Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*