Algot och tisdagsmiddag

Idag har Algot namnsdag. Algot som i Algot och Masken. Barnboken om farbrorn Algot som hittade en mask och tog denna som husdjur. Hade den i bröstfickan på kavajen och tog med den på bio. Mådde bra i maskens sällskap. En vän i vått och torrt.

Träffade några gamla tjejer från gymnasiet idag. Åt goda grejer på Mamas & Tapas på Kungsholmen och uppdaterade varandra på livet. Intensiva förklaringar om var man bodde, vem man träffade och vad man jobbade med. Hur man renoverade köket i lägenheten eller fortfarande var utan både kök och lägenhet. Eller hur man planterade rosor i rabatten eller blev färdiga med fleråriga studier. Gick från arbetslös till arbetssökande. Och sånt. Skrattade och trivdes och uppdaterade på Instagram, som man ska.

En snabb tisdagsmiddag mitt i regniga Stockholm med dessa tjejer kändes inte nog. Ett starkt behov av att ses igen och uppdateras lite ännu mer noggrant uppkom. Det får bli en annan dag. Men gärna snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*