Utrymme för filosofi och funderingar

Igår mötte jag en av mina favoritmänniskor på jorden. Hon hade en röd klänning och en nybakad kaka insvept i en handduk med sig. Det luktade nybakat på hela tunnelbanan och det gladde oss. Vi köpte Prosecco för att att var torsdag och sushi för att vi kunde. Och så myste vi hemma hos mig och pratade om parallella universum och om liv i rymden. Sånt man utan vidare tenderar att komma in på om man dricker mousserande fast det är mitt i veckan. Sånt man tenderar att komma in på när det inte finns så många bekymmer. När det mesta känns bra finns utrymme för filosofi och funderingar. Utrymme för nya idéer och teorier. Det tycker jag om. Och jag tycker väldigt mycket om hon i den röda klänningen. Och kakan hon hade med sig. What’s not to like när det är packat med smör och socker och bär och vit choklad. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*