Till en person istället för två

Var nyss på bio och såg på En sång för Marion. Har nog aldrig gråtit mer till en film i mitt liv. Men å andra sidan har jag en hel del känslor i kroppen just nu. För han satt brevid mig och höll min snoriga hand och grät han också. Och imorgon sätter han sig på ett flygplan som lyfter och tar honom och massa duktiga kläder och vuxenhet och viktighet en sisådär 130 mil söderut och helt plötsligt blir lägenheten inte så liten, utan ganska stor. Men det kommer bli ensamt och tyst och annorlunda och han är i ett annat land och jag är hemma och försöker knåpa vidare med livet. Tre månader ska gå fort, det vill jag tro. Men jag måste vänja mig vid att köpa färre bananer, så de inte hinner bli bruna för att det går åt hälften så många bananer till smoothie när man lagar till en person istället för två.

Och här kommer bilder från igår.En reaktion på ”Till en person istället för två”

  1. Vilka toppenbilder på en massa snygga människor! Det var en fin dag på Skansen. Kram från Mami

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*