Sol, bad, cyklande och äventyr.

Lämnade mobiler och andra viktigheter, som körkort och kreditkort (tog ut lite kontanter istället), hemma och packade cyklarna med vattenflaskor, picknickfilt, badkläder och böcker. Och så gav vi oss ut. Cyklade på måfå åt det håll vi hade för oss att det fanns vatten – och en badplats. Upp och ner för backar i ett fint villaområde. Tillslut hittade vi en fin plats, med strand och gräsmatta och kanadagäss. Så vi solade och badade och läste och tittade på kanadagässungar. Och sedan följde ett litet äventyr med trasig cykel och ett intensivt och långdraget letande efter skiftnyckel. Tillslut anlände vi Sollentuna centrum där en snälling på Team Sportia hjälpte oss med skiftnyckelbehovet. Och så kunde vi äntligen fylla magarna med lunch ca sju timmar efter frukost. Förmodligen den godaste rökt lax-, avokado-, sojabönor-, och massa annat gott-salladen jag ätit i mitt liv. Förmodligen det godaste jag ätit i mitt liv. Och så lite kaffe i solen på det.

Fyllde på vattenflaskorna och köpte körsbär innan vi cyklade vidare. La oss efter en kort cykeltur i en park och åt körsbär och tittade på hundar innan vi blev rastlösa och cyklade hemåt igen.

Underbar dag med min sambo och bästa vän. Sol, bad, cyklande och äventyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*