På fel sida.

Vaknar på fel sida. På fel sida och alldeles för tidigt. Men han ska till jobbet och jag vill äta frukost med honom. Så jag tar mig ur sängen, dricker smoothie och äter kokt ägg och pratar och pussas några gånger och betraktar honom, i hans gråa kostym som är så snygg, och tänker att jävlar han är min. Men när han går hemifrån undrar jag vad jag gör uppe. Försöker somna om men kan inte. Frukosten är för tung i magen. Så jag försöker jobba. Fakturerar lite och svarar halvhjärtat på mail. Försöker somna om igen. Lyckas inte. Så jag känner mig arg för att jag gick upp tidigt. Men sedan ger jag fan i att vara arg över det. Tar en dusch och lyssnar på Morgonpasset i P3 och skrattar högt och mycket istället. Dricker kaffe och känner att jag kanske är vaken trots allt.

Dags att packa ihop picknickfilt och överbliven gazpacho från igår. Idag ska jag träffa Lotta för picknick och sol. Härligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*