Och solen har krupit runt hörnet på huset tvärsöver gården

Sitter i sängen och dör matdöden. Har precis ätit pannkakor med glass och bär. Som värsta festen. Gott ska gudarna veta. Fönstret står på vid gavel och utifrån hörs tunnelbana och musik. Och solen, som nyss lyste mig rakt i ansiktet, har krupit runt hörnet på huset tvärsöver gården, och siktar på att trilla nedför horisonten alldeles för snabbt och göra söndag till måndag och helg till vanlig vecka. Helgen gick verkligen på tok för snabbt. Jag har lekt med nya datorn, fotograferat ett gäng coola brudar som jobbar med redovisning (också coolt) och cyklat till Sollentuna med honom där jag råkade impulsshoppa kläder. Och så har jag fått syn på att en av mina chiliplantor fått sin första blomma (!) och att rödbetskrassen äntligen tagit sig. Och idag köpte jag en bok av min favoritförfattare, Erlend Loe. Plöjt genom snart halva boken, som för övrigt heter Stilla dagar i Mixing Point, men är ärligt talat lite besviken. Inte alls samma lättsamhet och superlånga härliga meningar som Loe brukar leverera. Nåja. Läser vidare och hoppas på det bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*