och plockade blommor

Den här dagen har speglats av rastlöshet. Trots en rejäl dos skrivande av reflektionsuppgift har det spruttit i ben och armar på mig. Såg några avsnitt av Rederiet som omväxling i plugget men blev tillslut så galen att jag var tvungen att gå hemifrån. Gick ut i skogen och plockade blommor. När jag gick hemifrån var vädret fint men efter en stund var det storm och jag höll på att blåsa iväg. Och i skogen blev jag attackerad av mygg och fyfan vad det kliade. Och så kom allergin och gjorde sig påmind och kliade allt den kunde den också. Men det gjorde inte så mycket, för i skogen var det ändå lättare att andas och jag blev lugn igen. Blommorna satte jag i vatten när jag kom hem. Och så satte jag på radion, skickade in en rapport och skar upp bitar av en perfekt vattenmelon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*