En välbehövd onsdagskväll

Drog från jobbet vid sextiden och utförde en ostrukturerad shoppingtur på Hemköp innan jag begav mig hem till Andrea. Lagade kikärtsburgare med sötpotatis och drack vin och pratade om viktiga saker. Som filmmanus (som gav mig gåshud), män och allt där emellan. Tog vårt pick och pack och mötte upp Pernilla och Charlotte och två av den sistnämndes studiekompisar. Drack några kannor sangria och skrattade för högt innan jag tog bussen över Västerbron och tunnelbanan hemåt. En fin och välbehövd kväll med påfyllning av energi och sånt. Dags att ladda om med sömn och lugn och ro inför en ny dag på jobbet. Konstigt och annorlunda att komma hem till en tom lägenhet bara. Konstigt och annorlunda att han ligger och sover i en annan säng, i ett annat land, utan mig. Men konstigt och annorlunda går att överleva. Om en kort tid är vi tillsammans igen. Och om en lite längre tid är allt som vanligt.

En reaktion på ”En välbehövd onsdagskväll”

  1. Gud så fina ni är tillsammans! ::)
    Hoppas du har det bra och tiden går fort.

    kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*