Vatten.

Framför mig på skrivbordet står ett stort glas vatten. Jag tog ett stort glas, inte de vanliga glasen vi brukar dricka ur. Jag tog ett stort. För jag var så himla törstig. Och så drack jag. Hela glaset. Och sedan gick jag till diskhon och hällde upp ett glas till. Och så kände jag att fyjävlar vad gott och underbart. Så jag sökte på ”vatten” och sedan ”water” på min blogg för att se om jag lagt upp några bilder på vatten någon gång. Det hade jag. Titta.


Regn över The Hopi Nation (augusti 2010)


Regn ur en stupränna hos mamma och pappa i Rönninge (april 2010)


Jag och Thessi hittade vatten när vi var ute på en promenad vid Hellasgården i Nacka (oktober 2011)


Sjön Tullan mellan Rönninge och Södertälje (juni 2011)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*