söndagsmys

En fin söndag. Med tidig löprunda (köpte en långärmad träningströja på intersport igår, som jag invigde), skön dusch och sedan bananpannkakor – som jag gjorde med ägg, banan, mjölk och psylliumfröskal –  till frukost. Pratade med Pernilla i telefon i en timme och lagade sedan tahini som jag hällde ner i en fin glasburk. Ägnade resten av dagen åt programmering och en puss här och där och mitt i allt fick jag besked om betyget på hemtentan  jag skrev för ett par veckor sedan. Ett A och kommentaren ”I really enjoyed reading this exam” och mitt självförtroende var på topp och jag trodde jag var bäst i hela världen (tills jag stötte på ett problem i mitt javascriptprogrammerade som gjorde mig sur och tvär och stackars honom, som tvingas stå ut med mig). Vid halvåttatiden lagade jag pumpasoppa som blev snygg och god och vi blev mätta och nöjda. Nu väntar ytterliggare någon timme Javascript och sedan ska jag sova. Hoppas den oväntade snön som kom idag försvinner till imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*