Lukta på böcker och dricka vin en torsdag

Pernilla kom hit igår. Först luktade vi på böcker. Pernilla menade att nya böcker har en viss lukt, och att hon tycker mycket om den. Vi försökte hitta en bok med den lukten. Han var nöjd över att ha många i bokhyllan och drog fram både den ena och den andra (Javascript – The Definitve Guide, Web Design av Chapman & Chapman och Vetenskap för nyfikna) och jag plockade fram Bonniers Vegetariska Kokbok. Pernilla ansåg att de flesta (definitivt Web Design av Chapman & Chapman) luktade mattebok från andra klass. Jag höll med.

Sedan lagade vi middag. Han undrade om vi ville dricka vin och vi sa att det går ju inte för sig en torsdag, men så kom suget och vi insåg att livet är för kort för att inte dricka vin en torsdag och ”Systembolaget stänger om tjugo minuter!” skrek jag förtvivlat och fick genast stämpel som alkoholist. Så han gick och köpte en flaska Mauro och jag och Pernilla lagade hoummus och gjorde sallad och stekte halloumi. Det blev en fest. Vi åt och blev rödvinsfnissiga och pratade om livet och lite annat. Skrattade mycket. Tänkte spela alfapet men så var klockan mer än vi trodde och Pernilla åkte hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*