födelsedagshelg när den är som bäst

Det blev en fin födelsedagshelg. Han väckte mig med tårta och ja må hon (fast hans sjöng ”han” av någon anledning) leva. Och sedan fick jag fina presenter. Ett par skor  och en grönsakssvarv. Gick på föreläsning och spenderade sedan någon timme åt städning och fix hemma. Åkte till stan, mös runt i affärer med honom, kramade om Pernilla på hennes jobb och gick sedan till en  libanesisk restaurang där vi åt megagod mat och drack rödvin ur överdimensionerade vinglas. Sedan köpte vi marsipanägg från Anton Berg och hyrde Bilbo. Världsamysig födelsedag.

Lördagen ägnade jag åt skolarbete. Gjorde klart och skickade in en uppgift och var nöjd över det. Tog på mig nyinköpt klänning och mötte upp Moa, Pernilla, Charlotte, Denise, Thessi och Andrea på Little Persia på Östgötagatan. Åt god mat och pratade och skrattade lite för högt. Begav oss sedan till Bauer och drack dyra drinkar innan hälften av oss smög hemåt och hälften av oss gick till Berns och dansade tills vi fick ont i fötterna. En megatrevlig kväll, med underbara tjejer. Tack!

För få timmars sömn ignorerades igår morse och vi gjorde oss iordning och satte oss på pendeltåget söderut. Mötte min familj och åt brunch på Sundby Gård. Födelsedagssång, brunch och presenter (knivar från Anders Petter, ett knivblock, en vegetarisk kokbok, ett mammatillverkat mobilfodral i ull, fina koppar och en tygkasse och en jordglob som var en pennvässare och yatsy och lite annat ihopplockfix som allt var paketerat i en skokarting från Nike), sol och vacker utsikt. En jättemysig förmiddag med mina favoritmänniskor i världen. Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*