80-talet ringde nyss och sa att de ville ha sin paradbyxa tillbaka

Jag tänkte skriva att idag är en såndär dag där jag struntar i att ta på mig behå, låter bli att sminka mig och tar på mig cykelbyxor istället för jeans (80-talet ringde nyss och sa att de ville ha sin paradbyxa tillbaka). Sedan kom jag på att det varit en såndär (sånhär) dag väldigt många dagar i rad nu. Kommer inte ihåg när jag sminkade mig senast och när var jag förresten i skolan sist? Jag var där igår kom jag på men det hade knappast med skolarbete att göra – jag skrev ut en faktura och tackade teknikens utveckling för att jag oftast (denna gång undantaget) fakturerar kunder via epost – och I didn’t bother to put on make-up for it.

Men imorgon. Då är det fredag och jag hoppas jag är mer frisk och mindre snorig för jag ska platta håret och sminka mig och ta på mig jeans och stoppa cykelbyxorna långt in i garderoben och så ska jag gå på seminarium och känna mig som en plugghäst som haft alldeles för mycket tid att ägna åt en power-point-presentation som inte ens är ett krav.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*