Vecka.

Den här veckan har inneburit en hel del grupparbete, lite jobb, måndagssushi och vin, kläddbytarkväll (med rödbets- och chevresallad) med Johanna, promenad runt Djurgården med Andrea, en sväng till Stadsmissionen i Sundbyberg med honom, Sagan om Ringen utan att somna och en liten känsla av att det är vår och sol och att allt kommer att bli bra. Jag har också torkat chilifrön för att odla (i en äggkartong hade jag tänkt) men de torkade fröna revs ner på golvet och frösvann och jag blev lite ledsen över det. Det blir till att torka nya.

Såhär har de senaste dagarna sett ut genom Instagram:1. Djurgårdspromenad med Andrea. 2. De kläder som blev över när jag och Johanna rensat varandras garderober lämnade vi i en Myrorna-container. 3. Jag och han tog tokiga bilder i en såndär fotoautomat på centralen. 4. En datorsal på Universitetet spexar till det och leker error. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*