Rosa champange, billigt kaffe och kusinhäng

Det skrivs rapport och dricks rosa champange och köps billigt kaffe och kusinhängs på en solig balkong vid Odenplan. Och jag bakar raw chokladbollar och framkallar bilder från Sydafrika som jag ramar in i loppisfyndade ramar (det blev snett och jag blev galen och han bad mig ta det lugnt och jag fick dåligt samvete och förstår inte hur han står ut med mig ibland). Och jag trodde våren kom så jag ställde undan vinterkängorna och köpte solglasögon men då blev det snöstorm. Och jag ville lämna blod men fick inte för att jag nyligen knaprat malariatabletter. Så jag traskade hemåt igen och funderade på vilken dag det är. För tiden går så fort. Snart är denna kurs slut och det är snart påsk och utflykt till Skåne och födelsedag och mer sol och vår och jag har sökt kurser till sommaren. Och förra helgen var vi på IKEA och jag köpte en skål för nitton kronor som är så fin att jag inte vet hur jag ska bete mig (och så blir jag orolig för att jag är en sådan materialist och reagerar på det sättet över en skål). Imorgon är det förresten fredag. Det känns fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*