Promenad, lite sjukdom, Earth hour, Stockholms bästa utsikt och en mysig dag hos mormor

I fredags vaknade jag med huvudvärk som jag valde att ignorera eftersom solen sken. Jag var naiv och trodde att solsken innebar plusgrader och ljumna vindar så jag tog på mig solglajjer och på tok för lite kläder och gick ut i världen. På perrongen blåste det lite snö i luften och temperaturen var definitivt under fryspunkten. Dumma jag.

Mötte Andrea och tog en iskall promenad runt Långholmen. Kunde dock inte klaga så mycket som jag ville för Andrea hade glömt vantar. Hon led nog mer än jag. Efter promenaden värmde vi oss med kaffe och macka på Vurma vid Hornstull. Min huvudvärk gled över i yrsel och illamående och jag fick avbryta vår mysdate och åka hem och sova. På vägen mötte jag honom (han kom till centralen när jag skulle åka därifrån) och passade på att vara lite ynklig och fick kramar och pussar. Precis vad jag behövde. Sedan blev det hemfärd och stupande i säng. Spenderade fredagseftermiddag- och kväll i sängen med Bamsetidning och naturgodis.

Vaknade med jävlig huvudvärk igår igen. Tog det lugnt och gjorde inget märkvärdigt. Promenerade i solen och fick mer energi. Tillräckligt för att gå ut och äta med honom, mamma, pappa och en amerikanare som bott hos mamma och pappa under helgen. Vi spenderade kvällen på Kaknästornet och dog godhetsdöden (som man alltid gör på deras restaurang). S0len gick ner.  Dessutom råkade vi kliva ut på utkiksplanet tre minuter innan halv nio (Earth Hour!). DN-skrapan och Globen slocknade punktligt och vi hade naturligtvis Stockholms bästa utsikt. Underbart.

Idag vaknade jag halv sju. Som ett kid. Gjorde frukost och begav mig sedan ut i solen, hem till mormor, där dagen spenderades med henne, mamma, moster och favoritkusin. Vi gjorde ansiktsbehandling och ansiktsmask och manikyr och tittade på gamla foton och åt god sallad och fnissade och drack kaffe. En världsamysig och lugn dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*