kobajs och solglasögon

Vi åkte några timmar söderut. Solen gick ner och snön försvann och när vi var framme var det vår i luften. När vi klev av tåget sa en söt liten rödhårig dam till oss att vi skulle fortsätta att ta hand om varandra. Hon tyckte vi var fina som var kära. Sedan ville hon visst ha hjälp med sin koffert. Fint.

Här skiner solen och det luktar kobajs och alla pratar skånska och landskapet är platt och vackert så man ser hur långt som helst och jag vill inte åka hem. Så vi tar på oss solglasögon och tar bilen någonstans. Kör snabbt på vägarna (för vi möter ingen) och dricker kaffe och äter hembakat hos hans farmor och farfar. Vi ignorerar plugg som borde göras och åker istället till badhuset med lillebrorsan. Leker och simmar oss möra i några timmar och köper sedan hemliga födelsedagspresenter och äter lunch på Max (jag hittade vegetariskt och ”nyttigt” nog för mig och var nöjd och glad). På kvällarna dricker vi gott vin eller whisky och pratar strunt innan vi somnar, ovaggade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*