Jag blev rädd och spillde tomatsoppa i sängen

Igår jobbade vi med grupparbetet tills det tog stopp i våra små hjärnor så då fyllde vi kropparna med öl och chips som var gjorde på bruna bönor och sen åkte vi till stan en sväng och åt middag och drack någon till liten öl. Trillade hemåt runt elva och kände mig nöjd och glad över att det inte blev senare. Det var ju way past my bedtime.

Idag har jag pluggat ostrukturerat och ätit tomatsoppa i sängen. Mitt i tomatsoppan ringde han och sa att de utrymde byggnaden för att det gick ett brandlarm och jag blev rädd och spillde tomatsoppa i sängen (och insåg att det finns en anledning till att man inte äter tomatsoppa i sängen) och undrade om larmet skulle börja tjuta i min del av byggnaden också. Det gjorde det inte så jag satt kvar på nionde våningen med en liten tomatsoppefläck brevid mig. Pluggade ostrukturerat tills att jag insåg att jag behövde sol och frisk luft. Drog på mig snabba kläder och stoppade bra musik i öronen och begav mig ut. Trots sol i ansiktet och återkommande energi frös jag. Väl hemkommen hade jag knallröda lår och en varm dusch satt alldeles fint. Sedan pussade jag på honom några gånger och lagade vegetarisk chili con carne.

Imorgon kommer mitt livs första hemtenta. Jag planerar  att spendera morgondagen i mjukiskläder och med fönstret öppet. Kaffe och naturgodis finns i skafferiet men kunskapen finns dessvärre inte i min hjärna.  Min plan var ju att all nödvändig kunskap till hemtentan skulle finnas just där – i min hjärna – men jag tivlar på att det är så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*