I övrigt är det allt på en gång.

Igår kväll ägde Ung Företagsamhets prisutdelning för Våga Vara Egen-mässan rum. Eventet hölls på Waterfront building i Stockholm och jag var fotograf och fick Statshuset som utsikt för kvällens arbetsplats. Underbart.

I övrigt är det allt på en gång. Men idag börjar det lugna ner sig. Han skriver på viktiga papper och jag tvättar och går till bolaget och ut med soporna och vi packar och häller ut mjölken som är kvar och hoppar på tåget söderut.

Nu är det påsk och mys och ny kurs och såhär har livet sett ut genom Instagram de senaste dagarna:

   

1. Jag bakade raw chokladbollar (med dadlar, nötter, kakao, kokos, linfrö och kaffe). 2. De här ramarna köpte jag för 15 kr på loppis för någon helg sedan och häromdagen ramade jag in två fina minnen från Sydafrika i dem. 3. Netflix har fått in Tintin. Underbart. 4. I fredags satt jag och Andrea på Vurma vid Hornstull och myste i solen. Denhär mackan heter  ”tant” och var lika god som den ser ut. 5. När jag kom hem efter min Andrea-date dök jag ner i sängen och stannade där ett tag. Mådde dåligt och läste Bamse. 6. Sol och blå himmel är lösningen på alla problem. Här är jag i min eskimåkappa. 7. Här är min morfar när han var ung. Snygg som en tok. 8. Min kompis igårkväll, en Canon EOS5D. Mys. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*