Helg.

Mysig helg med nystädad lägenhet, lite jobb på mammas kontor, vegetarisk tacos (och han sa ”jag tänker inte ens på att det är svamp” när det i själva verket var bönor och jag älskade honom lite mer för det), plugg, besök hos mamma och pappa (där jag lagade bovetecrunch som blev så god att jag borde få pris) och så var vi fyllechaufför åt Nicklas och Helena som var på fest långt ute i skogen utanför Nykvarn. När vi race-at över halva Sverige och lämnat dem trängdes vi med fyllon på sista pendeltåget och tunnelbanan hem och sov ända till klockan 12 idag. Och idag har vart en mysdag. Med plugg och prinsesstårta och Hells Kitchen och en sväng till skolan. Och så åt vi korv med bröd till middag. Jag åt sojakorv och gladdes åt att det var himla gott. Och sedan såg jag en youtubefilm om halalslakt och grät litegrann.

De senaste dagarna har sett ut såhär genom Instagram:Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*