Lördag.

Igår var det fredag. Jag  var på föreläsning och åkte sedan till stan och mötte Andrea. Vi fikade och pratade och trängdes med tanter på Emmaus second hand vid Slussen. Sedan åkte jag hemåt och gick på bio med honom. Såg Les Miserables i en väldigt tom biosalong. Otroligt vacker och mäktig film. Grät som ett barn flera gånger. Efteråt gick vi hem och åt fruktsallad till middag.

Idag är en lite förvirrande dag. Vaknar upp och känner mig lite hängig. Promenerar i solen (!) och kommer hem och lagar soppa. Tittar på Smurfarna på Netflix och väntar på att en skoluppgift skall introduceras och uppdateras men det händer inte. Så osmidigt system som gör att jag inte kan börja än och deadline är på måndag. Gå och vänta är allt jag kan göra. Irriterande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*