Borde verkligen

Sitter med papper och dator framför mig. Borde plugga. Borde verkligen. Men varken riskanalys, tidplan eller budget känns särskilt lockande. Istället ägnar jag tiden åt att dricka kaffe och läsa bloggar. Och så har jag bakat knäckebröd.

Det är fredag. Det är det ungefär varje dag när man läser en kurs på distans som jag gör nu. Då sover man när man vill sova och man glider runt i mjukiskläder och fult hår och ingen pekar och undrar varför man gör så. Man lämnar nämligen inte lägenheten. Inte om man inte måste. Men det har jag gjort nu. Har borstat håret och tagit på  mig jeans och åkt pendeltåg ut till mamma och pappa. Och här sitter jag alltså och borde plugga. Borde verkligen. Men det lockar inte. Så jag dricker vidare mitt kaffe och hoppas att pluggsuget kommer snart. Det måste det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*