Tisdag.

Tidigt igår morse kramade jag hejdå på Line och Caecilie och tog bussen till Köpenhamns centralstation. Klev på tåget, visade biljetten och somnade. Vaknade fyra timmar senare, köpte frukost och lyssnade på musik en stund och tjoff, så var jag framme. Mindre än fem timmar direkttåg alltså. Tack SJ.

Idag vaknade med med en olustig känsla i kroppen. Det bara spratt överallt och jag kände behov av frisk luft. Han, som var dödstrött, klev upp ur sängen och sa att vi borde gå ut och gå. Fast han var dödstrött alltså. Åh, fina, underbara.

Så vi klädde på oss och gick ut i mörkret. Förvånades av att det snöade – något som inom kort förvandlade promenaden till ett snöbollskrig. Tydligen var jag inte så bra men han var desto bättre. Snöiga och blöta kom vi hem och gjorde frukost. Den olustiga känslan var borta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*