I gropen där hans axel möter hans hals

De senaste dagarna har inneburit kaos i mitt lilla hjärta. Detta har,  i kombination med kortslutning i hjärnan, minusgrader utomhus, desperat behov av ett nytt hem och slut på ägg i kylskåpet, resulterat i att jag behövt ligga i den där gropen och gråtit. Den där gropen där hans axel möter hans hals. Där mitt huvud passar så bra. Och efter ett tag har det känts bättre, och nu känns det ganska bra.

Börjar till exempel denna morgon med perfekt kokt ägg, perfekt smoothie och en perfekt kopp kaffe med Christer i P3 (där de säger att ”ljudet av klackar är ljudet av makt”) och DN SÖNDAG (där jag läser om nya upptäckter i universum och att epigenetiska förändringar  kan ”orsaka” homosexualitet). Lugn och tyst lägenhet. Lite tid för bara mig, precis som jag behöver. Andas och ägnar tiden åt att plugga till torsdagens tenta. Sedan får vi se. Sedan får vi se hur det blir med nytt hem och minusgrader och kaoset i hjärtat. Det löser sig nog, det brukar ju göra det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*