Hemma.

Hemma igen.

Har landat, frusit, åkt hem, packat upp, åkt hem till honom, pussat på honom, firat in det nya året (med 5-rätters och en magiker och fint sällskap och trasiga klackskor), blivit utelåst, somnat i hans famn, vaknat bakfull och således sovit till klockan fyra på eftermiddagen, firat julafton med honom (ätit julmat och alldeles för mycket Paradis och fått julklappar och tittat på Kalle Anka och druckit glögg och lyssnat på julmusik och tittat ikapp alla julkalender-avsnitt), spelat labyrint, promenerat, sett på film, fått uppdaterat tentaresultat (A!), varit kär och rätt nöjd över att vara hemma igen.

Men jag skulle gärna tagit med mig värmen, ljuset, musiken, solen och atmosfären. Afrika återser jag så småningom igen. Nu blir det hemma ett bra tag framöver istället. Förutom i helgen. Då åker jag till Köpenhamn och hälsar på mina favoritdanskor. Åh, det ska bli fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*