Hela tiden

Har inte klätt på mig än. Pyjamas hela dagen. Drog på tjocktröja och mjukisbyxor när klockan ringde ”TVÄTTID” 07.00 imorse. Och så har jag tillbringat dagen, utan behå i gråa mjukiskläder. Suttit i sängen och pluggatpluggatpluggat och hängt tvätten och pluggat och tagit pauser och druckit kaffe och promenerat en stund i vintern men mest av allt pluggat. Letat lite lägenhet mitt i allt men utan resultat som vanligt. Och imorgon är tentan och sedan är livet lättare och finare och jag längtar mig ett dygn framåt i livet. Tänk, helt plötsligt kommer det här dygnet ha passerat. Det fungerar nämligen så med tid. Den går och går och oftast går den fort och ibland går den långsamt. Ibland verkar den också stå stilla men det är bara som det verkar såklart. Är det något man kan lita på här i livet så är det att tiden går. Hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*