precis som jag förutspått

Det där tentadygnet kom och passerade och jag lyckades under tiden det pågick både kliva upp ur sängen och småplugga lite ostrukturerat och titta ut i snöstormen och åka flera timmar i förväg (för kollektivtrafiken är inte att lita på i snöstorm) och komma i tid och skriva tentan och dricka öl och så var dygnet över.

Det där tentadygnet kom och passerade precis som jag förutspått och jag är ute på andra sidan. Ägnade gårdagen åt att ha huvudvärk. Spänningar som släppt och den tomhet som kommer efter en tenta i kombination med onödig bakfylla leder lätt till huvudvärk. Så jag tvingade mig igenom den nya kursens föreläsning och gick sedan hem och la mig i fosterställning. Vilade och sov ett par timmar och pallrade mig sedan hem till Felix och Johanna. Där drack jag glögg och åt middag och myste hela kvällen. Sen gick jag hem och sov.

Idag skulle jag ha träffat Eva men fick sms ungefär i samma stund som mitt alarm där hon talade om att hon fått feber. Så det var bara stänga av alarmet och sova vidare (fast det gick inte så bra och jag var uppe och hade satt på kaffebryggaren max tjugo minuter senare). Trots att jag verkligen sett fram emot denna förmiddag så känner jag att en lugn förmiddag hemma är rätt välkommen ändå. Jag ska bara mysa omkring och läsa tidningen och programmera lite och se på julkalendern och inte göra så mycket annat innan jag beger mig iväg lite senare. Mys.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*