In the wild.

Igår somnade jag som en baby. Trots ett irriterande myggsurr alldeles vid örat (plus vetskapen att myggan mycket troligt åkte omkring och längtade efter att smitta mig med malaria) somnade jag så fort jag slöt ögonen. Sov som en ”klubbad säl” (morgonens citat från mamma).

Klockan 05.00 ringde telefonen på mitt rum och jag lyfte luren och tryckte den mot örat. ”Good morning! Wake up call!” – Nej tjena. Wake up liksom. Men trots lång resdag igår, en miljard intryck och för lite sömn var det inte svårt att kliva upp, tvätta ansiktet, klä på mig något, kolla så att kameran var laddad, slänga i mig en banan och en kopp kaffe och ge mig iväg på morgonens safari. Ord finns inte. Men några bilder.

Bilderna på lejonen är från igår. Idag såg vi inga lejon men däremot leopard, gepard, buffel, giraff, zebra och vårtsvin.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*