i en urdiskad olivolja-flaska

Just i detta nu känns det mesta allt bra.

Väcktes tidigt av fin kille med tomteluva och lussebullar och rosor (”Jag vet att du inte tycker om blommor, men det struntar jag i” sa han på den där lite bredare skånskan han har på morgonen, när han är trött). Såg på Luciamorgon från Uppsala domkyrka (fascinerades av Helen Sjöholm och förvirrades av de två rapparna). Pussades och såg på julkalendern och åt fruktsallad och kokt ägg. Drack kaffe. Och pussades lite till och åkte hem. Programmerade och åt lunch och städade hela lägenheten. Ställde de två rosorna i en urdiskad olivolja-flaska på fönsterbrädan i mitt rum.

Nu sitter jag i sängen med en kopp kaffe, tända ljus och en fin känsla. Om bara ett par dagar åker vi till Sydadrika. Innan dess har jag egentligen inga måsten. Jag ligger bra till i programmeringskursen som examineras  i mitten av januari. Av de 5 uppgifterna som har deadline den 17 januari hade jag redan för ett par dagar sedan avverkat 4.

Inga måsten alltså. Inga julklappar som måste köpas. Inga skolarbeten som måste skrivas. Inga tider att passa, förväntningar att leva upp till. Ingenting. Bara en kaffekopp att dricka upp och en förkylning att bli av med. Och diverse andra mysig- och roligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*