isolering

I fredags skrev jag tenta. Kom hem och var tom i huvudet så jag la mig på spikmattan och halvsov och sen kom Felix och Johanna och hennes syster och fikade och när jag skickat hem dem bytte jag om och begav mig till stan. Drack öl och firade att tentan var över och kom hem tidigt och sov som en stock. Gick upp kl sju och begav mig mot Mörby där Pernilla plockade upp mig. Fina Pernilla och bakis-jag race-ade norrut och isolerade oss i stugan i skogen i några dagar. Såg ut som två troll och njöt av tystnaden. Plockade massvis med svamp, spelade spel, gick promenader, drack te, eldade i vedspisen, drack vin och åt god mat, såg på film och skrattade massor.

Åkte hem efter ett par dagar med mer kraft och en skön känsla i hjärtat.

En reaktion på ”isolering”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*