Morgonens tre F; frost, filt och frukost.

Fin helg med sushi och pussar och bra film och skratt och lite skånska här och där och brunch med Moa (bästa Moa) och promenad i solen och tvättid och plugg när alla andra festar. Och sedan somna med mördaront i magen för att vakna mitt i natten av världens coolaste månsken. Trodde för en sekund att jag måste tänt lampan i sömnen, men icke. Det var bara gubben i månen som ville jävlas. Så jag drog täcket över huvudet och sov vidare.

Vaknade tidigt och njöt av morgonens tre F; frost, filt och frukost. Och så lite morgontidning på det. Pluggade någon timme och drog sedan på mig snabba kläder. Första löpturen på alldeles för många dagar bjöd på förvånansvärt skön temperatur, sol och lite halvfrostiga gator. Det kryllade av folk och väl vid Tantolunden fick jag trängas med diverse Södermalms- och söderortsbor som, precis som jag, fått för sig att gå ut i det fina vädret.

Sedan har dagen flytit på. Jag har pluggat och ätit lunch och pluggat och insett att jag inte tänker plugga mer idag. För snart ska jag göra mig iordning och bege mig mot stan för att möta upp Leo. Det blir middag och vin och First Aid Kit för hela slanten. Och imorgon är det ny vecka som bjuder på grupparbete och tentaplugg och ny månad och tenta. Hej och hå vad tiden går undan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*